Medlem i Gålö Båtklubb

Som medlem i Gålö båtklubb kan du njuta av skärgården på det sätt som passar dig. Härifrån kan du göra fina dagsturer eller ge dig av på en längre seglats. Inom klubben har vi en fin samhörighet men värnar också om den idividuella friheten. För att båten ska kunna hanteras med klubbens resurser, (hamnkran fordon, mobilkran, vagnar mm), gäller följande villkor:

Båtstorlek är för närvarande begränsad till

Vikt Max 7 ton
Längd Max 12 meter överallt
Bredd Max 3,6 meter
Djupgående Max 2 meter

Utöver ovanstående standardplatser finns några specialplatser, U1 – U14, där klubben inte kan tillhandahålla torrsättning på GBK:s område, eller i övrigt hantera båtarna. För dessa bryggplatser gäller följande maximala båtstorlekar:

Vikt 30 ton
Längd 20 meter
Bredd 5 meter

Vill du veta mer om vår verksamhet är du välkommen att kontakta oss.

Medlemsavgifter - räkna ut vad det kostar

bredd (m):

längd (m):

vikt (kg):

Samtliga avgifter finns under stycket Avgifter.

 

Ansökan

För att ställa dig i kö för en båtplats hos Gålö Båtklubb använd ansökningsformuläret i vårt registersystem hos Båtunionen: https://bas.batunionen.se/ExternalComm/WaitingListApplication/1642

Skapa ett konto och logga in för att anmäla dig till kön. Är du medlem i annan klubb och redan har ett konto så använder du samma inloggning som du har där. Byter du båt under tiden i kön så går du själv in och ändrar dina båtuppgifter.